Skip to content

Molerski radovi

Molerski radovi kao i farbarski radovi važan su segment uređenja prostora. Molerski radovi imaju ključnu ulogu prilikom izvodjenja završnih radova u gradjevinarstvu, prvenstveno zbog razloga što boje svakodnevno utiču na naše živote. Kada uđemo u neki prostor prvo njih primetimo, a tek onda oblike prisutne u njemu. Takođe, dokazano je da boje utiču na našu psihu.

moleraj nhn

Naš tim majstrora odlikuje višegodišnje iskustvo u renoviranju poslovnih i stambenih objekata. Od nas možete dobiti profesionalnu uslugu, a radove izvodimo kvalitetno i pedantno. 

Pripremite i osvezite svoj životni prostor zanimljivim kombinacijama boja i udahnite svakoj prostoriji ono sto želite: toplinu kuhinji, mir spavacoj sobi, razigranost dečijem kutku, eleganciju dnevnoj sobi…

 

Dekorativni radovi

Završni molerski radovi obuhvataju nanošenje boje po izboru i prema željenom dizajnu. Vaš izbor boje će značajno uticati na atmosferu koju želite da stvorite u prostoru. Takođe, boja može transformisati način na koji nameštaj izgleda i činiti ga impresivnijim ako pažljivo birate.

Ako želite da stvorite opuštajući i prostran prostor, savetuje se izbor svetlih boja sličnih nijansi. Svjetliji tonovi boja pružaju osećaj prostranosti, dok jakim bojama optički smanjuju prostor, pa se preporučuje korišćenje svetlih nijansi u manjim prostorijama. Takođe, plafon uvek treba da ostane beli, jer to doprinosi osećaju visine i prostranosti.

Kada se odlučujete za tamne boje, treba biti oprezan i ne preterivati. Tamne boje mogu delovati napadno i vizualno smanjivati prostor, pa je bolje koristiti ih umjereno i za isticanje određenih elemenata ili manjih površina.

Srebrne, zlatne i druge svetlucave boje sa metalik efektom su odlične za modernu dekoraciju prostora i isticanje detalja. One se posebno dobro uklapaju u prostorije sa puno staklenih ili ogledalnih površina, stvarajući luksuzan i sofisticiran izgled.

sahara tehnika
plava tehnika
bojaaa

Odabir boje za krečenje

Kako ćete okrečiti svoj dom, stan, kuću, poslovni prostor,  garažu ili pomoćni objekat, izbor je samo vaš. To je veoma subjektivna i lična stvar i ne postoji pogrešna ili prava boja za neki prostor, več samo preporuke i smernice i vaš stil.

Galerija naših radova Iza nas stoje dobre preporuke i zadovoljni klijenti, budite i Vi jedan od njih.

Adresa: 

Bulevar Vojvode

Stanka Radonjića 67

81000 Podgorica, Crna Gora

Telefon

+382 67 521 508,

+382 68 656 499,

+382 69 288 561