Skip to content

O nama

Naše dugogodišnje iskustvo i kvalitet potvrđujemo realizacijom projekata na referentnim objektima širom Crne Gore. Vredno radimo kako bismo ostvarili visoke standarde u građevinskoj industriji i zadovoljili potrebe naših klijenata.

NHN Company – Vaša pouzdana kompanija za kompletna rešenja u građevinarstvu.

NHN-COMPANY D.O.O Podgorica je građevinsko preduzeće čija djelatnost su kompletni završni radovi u građevinarstvu.. Preduzeće se bavi izgradnjom, konsaltingom, razvojem i  opremanjem objekata. Planira, organizuje, rukovodi i obavlja poslove iz svoje djelatnosti: izvođenje investicionih radova,  ekonomske i tehnološke usluge, sajmovi i izložbe, visokogradnja i niskogradnja, instalacije u građevinarstvu, završni i zanatski radovi u građevinarstvu… Posjedujemo sopstvena osnovna srestva i stručno osposobljena lica koja rukuju ovim sredstvima. Koncepcija preduzeća postavljena je tako da sve vrste radova baziramo na sopstvenim sredstvima sa osposobljenim operativnim kadrom.Posjedujemo iskustvo i kvalitet koji dokazujemo izvođenjem radova na referentnim objektima po čitavoj Crnoj Gori.

O nama

Biljana Glavatović

izvršna direktorica 
NHN-COMPANY D.O.O Podgorica je vaš pouzdan partner za sve građevinske potrebe.
Kontaktirajte nas danas kako bismo zajedno stvorili impresivne i funkcionalne građevinske projekte.
Naša Djelatnost:
 
  • Izgradnja: Imamo bogato iskustvo u izgradnji objekata različitih namjena. Od stambenih i poslovnih do industrijskih, svaki projekt obavljamo sa vrhunskom pažnjom i preciznošću.
  • Konsalting i Razvoj: Pružamo stručni savet i podršku u svim fazama građevinskih projekata. Naš tim stručnjaka stoji vam na raspolaganju za savetovanje i razvoj vaših ideja u stvarnost.
  • Opremanje Objekata: Nudimo opremanje objekata sa modernim i funkcionalnim rešenjima, čime se postiže udoban i atraktivan prostor.
 
  • Ekonomske i Tehnološke Usluge: Pratimo najnovije trendove u građevinskoj industriji kako bismo vam pružili najefikasnija ekonomska i tehnološka rešenja..
  • Završni i Zanatski Radovi: Naši majstori su stručnjaci u završnim i zanatskim radovima, stvarajući elegantne i izdržljive površine za vaš prostor i enterijer.
Zavrsenih projekata

675

Zavrsenih projekata
Tim NHN Company

30

Tim NHN Company
Nagrada

14+

Nagrada

Proizvođači građevinskog materijala Kojeg koristimo u završnim radovima

austroherm-logo
BAUMIT-LOGO
isomat-logo
jub-logo
WEBER-LOGO
sika png
knaufiso-logo
14001
OHSAS-18001
ISO-9001

Adresa: 

Bulevar Vojvode

Stanka Radonjića 67

81000 Podgorica, Crna Gora

Telefon

+382 67 521 508,

+382 68 656 499,

+382 69 288 561